BOSKOVICKÝ MĚŠEC A ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SPECIALITY / SPECIALITY VEPŘOVÉ / 




INGREDIENCE: 600 g vepřové kýty, 200 g klobásy, 80 g slaniny, 200 g kysaného, zelí 100 ml smetany, 80 g cibule, 60 g tuku, 100 ml vývaru, 1 vejce, hladká mouka, sůl, pepř, mletá paprika, kari koření, pažitka, 500 g brambor, 100 g másla, kmín, majoránka.

POSTUP PŘÍPRAVY: Z kýty nakrájíme řízky, naklepeme, naplníme zelím, plátkem slaniny, dílkem vejce uvařeného natvrdo a klobásou. Naplněné maso upravíme do tvaru měšce a nahoře svážeme nití. Osolíme, opepříme a opečeme na tuku. Do výpeku dáme nakrájenou cibuli, mírně osmahneme, přidáme papriku a kari koření, orestujeme, vrátíme opečené maso, podlijeme a dusíme doměkka. Maso vyjmeme, ve šťávě rozmícháme smetanu s moukou a podle potřeby přidáme vývar. Vše krátce povaříme. Oloupané brambory uvaříme doměkka se solí a kmínem. Pak je rozmačkáme s máslem a majoránkou. Před podáváním nahradíme nit pažitkou.



BOSKOVICKÝ MĚŠEC A ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY. BOSKOVICKÝ MĚŠEC A ŠŤOUCHANÉ BRAMBORY.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1389 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz